Bekende merken voor dames met een maatje meer

Mollig & Mooi - Mol - Mollig & Mooi Op zoek naar een winkel voor een maatje meer in Mol ? Gevonden, want bij Mollig & Mooi bent u meteen aan het juiste adres. Hier een greep uit onze collectie dameskleding die bestaat uit topmerken zoals Magna, Luna Serena, Melli Mel en Syl.

Magna

Magna slaagt er in een samenhangende collectie neer te zetten, gericht op de modebewuste vrouw met een maatje meer. Dit allemaal aan een betaalbare prijs. De mooie pasvormen worden correct geaccentueerd door de combinatie van trendy stoffen en sterke creaties.

www.magnafashion.com

Luna Serena

Luna Serena is een dynamisch merk, gespecialiseerd in grotere maten voor dames. Geïnspireerd door natuurlijke, soepel vallende, kleurrijke batik stoffen van uitstekende kwaliteit. Het label hecht grote waarde aan een comfortabele pasvorm. Deze mode is zeer geschikt voor de zogenoemde Lagen Look, omdat de kleuren en modellen van de verschillende kledingstukken op elkaar afgestemd zijn. De stijl is sjiek nonchalant, een beetje eigenzinnig en zowel ingetogen als dynamisch.

www.lunaserena.nl

Syl

Een BH die goed zit voor iedereen, dat is het doel van Syl. U bent trots op uw lijf en zit lekker in uw vel. En of u nu een grote omvangsmaat hebt met grote of kleine cup ? Of een kleine omvangsmaat met grote cup? Het is belangrijk dat u een BH draagt die prettig zit. Dan wil u natuurlijk wel lingerie die bij uw persoonlijkheid past. Sexy of gewoon lekker comfortabel. En liefst nog betaalbaar ook. Vraag dan zeker naar het merk Syl.

www.syldesign.nl

DRESSKINI

Het doel van DRESSKINI is dat elke vrouw zich goed en vol zelfvertrouwen voelt in badkleding. Vol passie en gedrevenheid wordt er gewerkt om DRESSKINI uit te bouwen tot een vaste waarde!

www.dresskini.be

Lees geregeld onze nieuwsbrief met alle nieuwtjes over de winkel en onze collectie voor dames met een maatje meer. Probeer ook onze producten van Herbalife voor een gezonder en fitter leven. Nog vragen? Contacteer ons gerust. Wij helpen u met plezier!

Back to Top